Опубліковано фінальну версію Національної стратегії реформування системи охорони здоров’я в Україні

Стратегічна дорадча група з питань реформування системи охорони здоров’я презентувала фінальну версію Національної стратегії реформування системи охорони здоров’я в Україні. Стратегія, яка протягом останніх пів року розроблялася провідними міжнародними та українськими експертами розрахована на найближчі 5 років, а саме з 2015 по 2020 роки та ставить за мету докорінне змінення пост-радянської системи охорони здоров’я на…

Детальніше

Проаналізовано результати публічного обговорення проекту Стратегії у Харкові

Регіональні організатори публічного обговорення проекту Стратегії у Харкові, що відбулося 10 лютого 2015 року у приміщенні Харківського національного медичного університету, проаналізували анкети зворотнього зв’язку, які були заповненні учасниками після завершення зустрічі. З результатами аналізу можна ознайомитись далі.

Детальніше

Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі: «Перші результати реформи можна буде побачити вже до кінця року»

Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі розповів про плани просування медичної реформи у 2015 році у вівторок, 10 лютого під час прес-конференції у Харкові. Серед першочергових він назвав: передачу державних закупівель міжнародним організаціям, спрощення процесу перереєстрації ліків та виробів медичного призначення, переведення відомчих лікарень в єдину структуру.

Детальніше

30 січня публічне обговорення проекту Стратегії реформи відбулося у Львові

Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі розповів про плани просування медичної реформи у 2015 році сьогодні під час прес-конференції у Львові. Серед першочергових він назвав: передачу державних закупівель міжнародним організаціям, спрощення процесу перереєстрації ліків та виробів медичного призначення, переведення відомчих лікарень в єдину структуру.

Детальніше

27 січня у Вінниці відбулося публічне обговорення проекту Стратегії

Сьогодні під час прес-конференції в Вінниці Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі розповів про найближчі кроки в медичній реформі на 2015 рік. Серед них, зокрема, були названі: передача державних закупівель міжнародним організаціям, скасування непотрібних ліцензій на ліки та вироби медичного призначення та спрощення реєстрацій на них.

Детальніше

23 січня у м.Дніпропетровськ відбулося публічне обговорення проекту Стратегії

Сьогодні, під час прес-конференції в Дніпропетровську, Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі розповів про найближчі кроки в медичній реформі на 2015 рік. Серед них, зокрема, були названі передача державних закупівель міжнародним організаціям, скасування непотрібних ліцензій на ліки  та вироби медичного призначення та спрощення реєстрацій на них.

Детальніше

Інформація щодо проведення публічного обговорення у м.Дніпропетровськ

Шановні колеги! Доводимо до Вашого відома, що в п’ятницю, 23 січня, відбудеться публічне обговорення проекту Національної Стратегії побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015-2025 рр. за участі Міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі та експертів, що приймали безпосередню участь у розробці проекту Стратегії. Обговорення відбудеться в приміщенні Дніпропетровської ОДА за адресою: пр. Кірова, 1.…

Детальніше

Алгоритм аналізу результатів публічних обговорень

Публічні обговорення проекту Національної Стратегії побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015-2025 рр. відбулися у Києві протягом грудня 2014 року та охопили представників різних секторів: приватну медицину, фармацевтичний сектор, пацієнтів, страхові компанії, лікарське середовище та народних депутатів. Публічні обговорення у регіонах України планується провести протягом січня-лютого 2015 р.  (Дніпропетровськ, Вінниця, Харків, Львів, Одеса).

Детальніше

Перенесення публічного обговорення проекту Стратегії у Харкові

Шановні учасники!

Просимо Вас звернути увагу на те, що публічне обговорення Національної стратегії побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015-2025 рр у Харкові переноситься з січня на лютий. Дата буде оголошена згодом. Будь ласка, слідкуйте за оновленням на сайті.

Дякуємо за розуміння.

 

Презентації з публічного обговорення проекту Стратегії, що відбулося 19 грудня 2014 року.

19-го грудня 2014 року в приміщенні клініки “Оберіг” відбулося публічне обговорення проекту Національної Стратегії побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015–2025 із представниками приватного бізнесу та страхових компаній.