Шановні колеги!

Доводимо до Вашого відома, що в п’ятницю, 23 січня, відбудеться публічне обговорення проекту Національної Стратегії побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015-2025 рр. за участі Міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі та експертів, що приймали безпосередню участь у розробці проекту Стратегії. Обговорення відбудеться в приміщенні Дніпропетровської ОДА за адресою: пр. Кірова, 1. Попередній час початку публічного обговорення – 10.00. 

Просимо бажаючих взяти участь в обговоренні попередньо зареєструватися.

 

 

3 thoughts on “Інформація щодо проведення публічного обговорення у м.Дніпропетровськ

  1. Наталія Примак

    На мій погляд обговорення не відбулося. Була презентація. Причина проста – одиниці з присутніх в залі ознайомились з Стратегією перед обговоренням. Пропозиції та оцінка прозвучали ліше з вуст ректора Дзяк Г. В. та Лехан В.Н.
    Дуже важко змінити пострадянську ментальність особливо т.н.”медичної еліти”. Як завжди не отримали наказ: “ознайомитись та бути готовими до виступів”.

  2. Штибель Василь Григорович

    І я про це ж, але у Львові. Презентація – так, але не обговорення.

Напишіть відгук

Ваша email адреса не опублікується. Обов'язкові для заповнення поля позначені *

Ви можете використовувати HTML теги та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

очистити формуВідправити